Servicii de proiectare si amenajare personalizata a locuintei tale cu mobila din lemn Mavis

 

proiectare si amenajare personalizata casa mobila din lemn mavis

 

Simplificam pentru tine intreg procesul de mobilare si amenajare a locuintei: alege-ti piesele preferate din colectiile Mavis iar noi, impreuna cu partenerii nostri de la Creativ Interior, ne asiguram ca acestea se integreaza in perfecta armonie in decorul casei tale.

Cei 28 de ani de experienta in domeniul mobilierului din lemn ne-au invatat totul despre cum putem veni in intampinarea dorintelor tale. Iti oferim piese de mobilier atent selectate: mobila clasica din lemn si mobila din lemn la comanda, completate de canapele si decoratiuni pentru un decor clasic, plin de rafinament, al locuintei tale.

In plus, iti punem la dispozitie servicii de de proiectare si amenajare personalizata a locuintei tale in colaborare cu Creativ Interior, arhitecti specializati in designul de interior in stil clasic.

Asadar, daca iti doresti sa iti mobilezi si amenajezi locuinta in stil clasic, fa din acest proces o placere: colaborarea cu noi iti garanteaza identificarea pieselor de mobilier perfecte pentru locuinta ta, care se integreaza armonios in spatiul de care dispui.

Contacteaza-ne acum pentru a afla mai multe detalii despre serviciile de proiectare si amenajare personalizata a locuintei tale cu mobila din lemn Mavis:

 

0726 518 577 (Ioana)


randare mobilier din lemn randare mobila din lemn mavis

randare mobilier din lemn mavis randare mobila din lemn