Cadouri inspirate de casa noua

Cadouri inspirate de casa noua poate face oricine, cu un efort minim.  Aceste daruri vor aduce o bucurie celor ce tocmai si-au cumparat o locuinta. Momentul este marcat de obicei de o petrecere, sau de invitatii individuale adresate rudelor si prietenilor de catre cei care urmeaza sa fie gazde pentru prima oara in noua lor locuinta. Vezi sugestiile noastre pentru cadouri inspirate de casa noua si suprinde-i intr-un mod placut!

Cand alegi un cadou de casa noua trebuie sa ai in vedere relatia pe care o ai cu gazda. Daca este una formala, este indicat sa alegi un cadou practic si nu foarte personal. Pe de alta parte, daca realatia este una de prietenie, poti alege un cadou simbolic, care sa caracterizeze legatura dintre voi.

Este indicat sa iti setezi si un anumit buget. Un cadou de casa noua nu trebuie sa fie foarte scump, dar trebuie atent ales, in functie de stilul in care este decorata locuinta, pasiunile si chiar preferintele gazdelor. Daca relatia pe care o ai cu acestea iti permite, nu te sfii sa intrebi ce anume si-ar dori sau de ce obiecte mai au nevoie pentru a complete decorul noii locuinte.

 

Idei de cadouri inspirate de casa noua:

 

1. Mici piese de mobilier

 

 Adesea, micile piese de mobilier sunt detalii puse in coada listei de prioritati. Cand cineva isi amenajeaza noua locuinta, va investi mai multe resurse in piesele mari de mobilier si colectii de mobilier dedicate amenajarii dormitorului, livingului sau bucatariei.

Asadar, daca stii ca gazdelor tale le lipseste poate o masuta de cafea sau un cuier practic, de ce sa nu le faci tu acest cadou? Vor aprecia atat utilitatea pe care o asemenea piesa de mobilier o are, dar si faptul ca ai acordat atentie nevoilor lor.

Cadouri inspirate de casa nou - mobilier hol

Daca vrei sa impresionezi, poti opta chiar pentru mici piese de mobilier pictate manual. O bancuta care isi va gasi cu usurinta locul pe hol sau chiar o lada de lemn, originala, care poate fi folosita pentru depozitarea lucrurilor.

Cadouri inspirate de casa noua - bancuta pictata

2. Rame si tablouri

 

Fotografiile au un caracter foarte personal pentru fiecare familie in parte. Infatiseaza momentele speciale, persoanele dragi si sunt amintiri care se doresc a fi pastrate mereu. Tocmai de aceea ramele foto si tablourile reprezinta o alegere sigura de cadou pentru o familie ce tocmai s-a mutat intr-o casa noua pe care incearca sa o transforme in “acasa”.

In ceea ce priveste tablourile, poti alege un model cu o imagine artistica. Aceasta poate fi chiar pictata manual, in special daca stii ca gazdele tale au o pasiune pentru arta. Daca doresti sa personalizezi cadoul, poti pastra rama tabloului si sa le oferi in dar si o fotografie printata, potrivita pentru dimensiunea ramei, care sa le aduca aminte de un moment fericit.

Cadouri inspirate de casa noua - Rama tablou

 

3. Suport chei

 

Un suport pentru chei este mai util decat pare! Trebuie sa ne crezi pe cuvant cand iti spunem ca gazdele tale iti vor fi recunoscatoare pentru un asemenea cadou. In special in diminetile in care se grabesc si pot sa isi ia cheile direct din micul suport, in loc sa le caute o jumatate de ora prin casa. 😊

Opteaza pentru un model clasic, realizat din lemn masiv. Poti alege un suport simplu, sau un suport dublu, care pe langa locul special pentru depozitarea cheilor, ofera un spatiu suplimentar pentru depozitarea altor lucruri, precum ziare si facturi.

Cadouri inspirate de casa noua - suport chei

Cadouri inspirate de casa noua - suport chei

 

 4. Plante de interior

 

Un coltisor verde este binevenit in orice decor. Plantele au un farmec aparte intr-o locuinta. Au un impact asupra imaginii de ansamblu a unei incaperi si chiar asupra calitatii aerului. In plus, cand oferi in dar o planta, oferi un cadou care poate ramane in locuinta gazdelor mult timp, crescand si transformandu-se in ceva si mai frumos. Desigur, acest cadou reprezinta o alegere inspirata doar daca gazdele tale au o inclinatie spre ingrijirea plantelor si este o activitate care le face placere.

Cadouri inspirate de casa noua - Plante de interior

Daca ai nevoie de inspiratie pentru a alege o planta frumoasa de interior, arunca o privire aici.

 

  5. Oglinzi

 

Oglinzile au un rol important intr-o locuinta, care nu tine de vanitate. Acestea maresc din punct de vedere optic spatiul unei incaperi si fac ca decorul sa para mai aerisit. Se vor potrivi in diferite zone, atat in living, cat si in dormitor sau pe hol. Alege o oglinda cu o rama bogat ornamentata si efectul pe care il va avea asupra unei incaperi va fi unul suprinzator. Iata cateva sugestii:

Cadouri inspirate de casa noua - oglinda dreptunghiulara

Cadouri inspirate de casa noua - oglinda rotunda

Speram ca aceste sugestii de cadouri inspirate de casa noua sa iti fie folositoare! Rolul simbolic al acestor daruri este de a-ti arata sustinerea fata de proaspetii proprietari. Acestia marcheaza o etapa importanta in viata lor. Gestul de a oferi un cadou de casa noua, desi nu reprezinta o obligatie, va fi cu siguranta apreciat!

 

Adauga comentariu