Idei de cadou pentru petrecerea de casa noua

Petrecerile de casa noua sunt un motiv de sarbatoare pentru prieteni si pentru gazda deopotriva. Achizitia unei noi locuinte trebuie marcata asa cum se cuvine, iar acum e ocazia perfecta de a-ti completa casa cu lucrusoare de la cei dragi.

Daca ai de participat la o asemenea petrecere, afla ca poti contribui cu obiecte practice fara a cheltui prea mult. Poti oferi un cadou astfel incat gazda sa se bucure de ele un timp indelungat.

Noi am pregatit o cateva idei de cadou pentru toate bugetele, care sigur vor fi de folos.

  1. Rame foto

Cea mai buna inspiratie pentru modelul de rama este trendul actual. Alege un model bogat in detalii de inspiratie vegetala, in culori neutre. Ramele in stil baroc vor arata bine in orice ambianta, fiind un ornament de sine statator. Mai lipsesc pozele, dar de acestea de poti ocupa chiar la petrecere.

  1. Plante aromatice sau flori la ghiveci

Daca prietenul la care mergi are inclinatii de chef in bucatarie, o jardiniera cu busuioc, rozmarin si patrunjel ii vor prinde bine. Alege sa le pui pe toate intr-o jardiniera frumos decorata, preferabil din ceramica, iar cadoul e gata.

In schimb, daca gazda e o doamna rafinata, o floare va fi mult mai apreciata. Opteaza pentru orhidei albe sau in culori tari precum fucsia, si un ghiveci din ceramica la fel de elegant. Aceste flori sunt foarte usor de intretinut, nu necesita prea multa lumina sau udari zilnice, iar florile rezista luni intregi ca sa incante privirile.

  1. Obiecte practice

Pentru cei care prefera cadourile practice, ce vor fi folosite, se poate opta pentru accesorii in bucatarie precum: linguri de lemn pentru salata, set pentru desfacut si servit vinul, o frapiera, un set de suporturi pentru pahare, sau alte provizii pentru petrecere cum sunt paiele in forme interesante, umbrelutele sau servetelele cu imprimeuri.

  1. Obiecte tip entertainment

Poti opta pentru o carte de bucate sau retete de bauturi, jocuri tip board games, un puzzle, sau carduri cadou la magazinul de decoratiuni ca sa eviti problema cadoului potrivit care va fi pe gustul gazdei.

  1. Mici atentii de lux

Daca gazda e o persoana foarte apropiata, atunci cadoul poate fi usor personalizat. In acest caz stii ce i-ar prinde bine pentru casa sau pentru rasfatul propriu. Poti opta pentru o patura calduroasa perfecta pentru zilele reci sau o vaza de sticla atent lucrata. Le fel de bine poti alege o bomboniera supradimensionata, umpluta cu fursecuri sau ornamente colorate.

Alte idei extravagante sunt seturile pentru o sesiune spa acasa. Lumanari aromate si saruri de baie sau chiar un voucher cadou pentru un masaj de relaxare pentru a inlatura stresul mutarii in casa noua.

Nu uita, cand vine vorba de cadouri, creativitatea si alegerea lor cu bun gust le fac memorabile pentru cel care le primeste!

Adauga comentariu