Masuta de cafea in decorul unei incaperi

Masuta de cafea si cum o integrezi in decorul unei incaperi. Vorbim despre toate aspectele in randurile de mai jos.

Ai pasit vreodata intr-o ambianta in care parca fiecare detaliu era atent selectat si asezat? Poti observa daca o casa e bine intretinuta dupa felul cum sunt decorate mesele.

Desi nu apuci sa vezi toate mesele dintr-o casa, masuta de cafea din sufragerie vei avea cu siguranta ocazia sa o studiezi. Pentru ca masuta de cafea spune la fel de multe despre casa ca si papucii unui om, hai sa vedem ce alegeri poti face pentru o impresie impecabila.

Ce pui pe masuta de cafea?

O masuta goala da impresia unei ambiante pustii. Poti in schimb aseza aici multiple obiecte marunte care sa fie atat practice cat si sa dea ocupatie musafirilor.

Florile sunt amprenta unei femei in decor. Asta nu inseamna ca domnii nu pot avea flori pe masuta de cafea, ba chiar cateva fire de bambus arata minunat.

Lumanarile sunt o alegere sigura pentru toate stilurile. Daca nu esti genul serilor lungi la lumina lumanarilor, atunci opteaza pentru candele sau lumanari inchise in cutii. Astfel atunci cand sunt arse de jumatate le poti inchide si sa le refolosesti mai tarziu fara sa lasi la vedere lumanarea deja inceputa. In schimb, daca iti plac aranjamentele de lumanari de diverse forme si marimi, atunci poti opta pentru modele clasice pe care sa le asezi pe o tava.

Daca nu ai o biblioteca, pe masa de cafea poti aseza cartea la care esti acum, daca iti place sa citesti pe canapea, sau poti aseza albumele foto din vacante sau de la nunta. Fotografiile printate vor avea mereu un farmec si o nostalgie aparte. In plus, o carte lasata la vedere in acest loc foarte vizibil lasa impresia de gazda care adora lectura. Acest aspect poate deveni rapid un subiect de discutie cu musafirii.

Atunci cand optezi pentru o masuta cu doua niveluri, pastreaza un nivel mai liber decat celalalt. Astfel eviti sa aglomerezi vizual mobilierul. Daca nu stii ce sa alegi intre o vaza cu flori si o tava cu lucrusoare, atunci alege-le pe amandoua. Aseaza-le ordonat in centrul mesei!

Atentie insa ca obiectele puse pe masuta sa fie mereu ordonate pentru a lasa impresia de ambianta ordonata si linistitoare.

Adauga comentariu