Mobilier mic pentru cadouri cu stil

Mobilier mic – solutia practica pentru cadouri cu stil pentru prietenii tai!

Ne-am obisnuit de mult cu ideea de decembrie – luna cadourilor. Studiile spun ca un cadou reusit te apropie de cel caruia il oferi, deci sa alegi ceva ce sa te reprezinte, sa se potriveasca si celui caruia il oferi, si sa fie si in buget, e o adevarata provocare…

Noi iti propunem sa alegi cadouri practice, ceva ce poate fi folosit mult timp si pastreaza amintirea celui care l-a oferit. In acest sens am pregatit cateva piese de mobilier mic si decoratiuni, ideale de oferit cadou in acest sezon!

  1. Ramele foto

Anul acesta mai toate revistele de decoratiuni au inclus ramele foto ca accesorii must-have in casa. Cu cat rama e mai sofisticata, si cu mai multe detalii, cu atat mai bine! Ca si culori poti opta pentru alb mat, alb antichizat, sau culori metalizate ce se potrivesc mai bine in ambiantele moderne.

  1. Mici cuiere pentru chei

Inevitabil porti in buzunar cateva seturi de chei pentru masina, casa, posta, garaj si alte cele. Tine-le pe toate in ordine cu un cuier mic si la indemana, langa usa de la intrare! Asa nu iti faci griji ca le-ai pierdut prin casa sau ca le-au luat copiii.

  1. Suport pentru reviste

In fiecare luna se aduna reviste, carti si alte materiale pe care le rasfoiesti in timp ce iti bei cafeaua de dimineata. Fie le aduni intr-un sertar fie le pui in acest suport pentru reviste ca sa iti fie la indemana si sa le mentii in ordine.

  1. Suport pentru carte

Fie ca stai la birou si te documentezi din carti, sau ai nevoie de un suport pentru cartea de bucate atunci cand gatesti, acest mic mobilier iti va fi la indemana de fiecare data. Iar cand nu mai ai nevoie de el, acesta se pliaza si se poate depozita intr-un spatiu minim.

  1. Veioze pentru serile lungi

Veiozele sunt ideale pentru lumina ambientala potrivita serilor petrecute citind sau stand la televizor. Poti alege culoarea piciorului si modelul abajurului, iar asortarea lor e o joaca de copii.

Tu ai ales cadourile pentru cei dragi? Noi te asteptam in showroom cu piese mici de mobilier pentru cadouri mult apreciate de cei dragi!

Adauga comentariu