Shopping Cart 0 items - 0.00 lei 0

Cum Comand

PROCEDURA PRIVIND SOLICITAREA OFERTEI

 

Procedura de solicitare a Ofertei prin Platformă este următoarea: Utilizatorul alege un produs promovat pe Platformă, selectează cantitatea, pe care le adaugă în „solicită oferta” iar apoi transmite solicitarea către Mavis.

După recepționarea solicitării, Mavis.ro va confirma fie pe email, fie telefonic solicitarea Utilizatorului definitivând totodată detaliile despre Produs în privința finisajului, stofelor alese, dimensiunilor, termenului de livrare și orice alte aspecte necesare după caz. Mavis nu răspunde pentru conformitatea Produselor și/sau eventualele diferențe de calitate (incluzând culoare, textură, etc.) care pot apărea din cauza prelucrării digitale.

Pentru plasarea comenzii este necesar ca Utilizatorul să furnizeze următoarele date:

Utilizatorul este persoană fizică: nume și prenume, cod numeric personal/ serie și număr carte de identitate, adresa de livrare, număr de telefon pentru contact, adresa de email;

Utilizatorul este persoană juridică: denumire PJ/PFA, cod de identificare fiscală, număr de înregistrare în Registrul Comerțului, adresa de livrare și număr de telefon pentru contact, adresa de email.

Ulterior, Mavis va comunica Utilizatorului la adresa de email indicată o ofertă de preț în care vor fi incluse toate detaliile referitoare la Produsul/Produsele solicitate în vederea verificării și confirmării de către Utilizator.

După primirea confirmării în scris din partea Utilizatorului că oferta de preț transmisă este acceptată și că detaliile sunt conforme cu solicitările, Mavis va transmite Utilizatorului proforma pentru plata avansului precum și contractul.

Utilizatorul trebuie să achite cel puțin 30% din valoarea acesteia în termen de …………… de la semnarea contractului.

Diferența de 70% va fi achitată de către Utilizator la livrarea produselor comandate, însă nu mai devreme de 10 zile de la semnarea contractului. În Ofertă și în formularul de comandă este menționat termenul maxim până la livrare.

Oferta va fi pusă în executare de către Partener doar dacă Utilizatorul, atunci când plasează Comanda, furnizează Mavis date corecte și complete de contact și informații despre adresă.

În privința informațiilor despre starea Ofertei și procesarea comenzii Utilizatorului, după ce au fost definitivate detaliile cu privire la Produsul solicitat, Utilizatorul este obligat să fie disponibil telefonic sau prin email (astfel cum este menționat la plasarea solicitării) pentru Mavis.

Astfel, ca urmare a plasării unei Comenzi, Utilizatorul este angajat de Comandă și va avea dreptul la o rambursare în condițiile prevăzute de legislația în vigoare și menționate în contract.

În cazul în care Utilizatorul alege să i se livreze Comanda, acesta trebuie să fie prezent la adresa de livrare indicată de Utilizator în Comandă pentru a ridica/recepționa articolele Comenzii.

ro nu acceptă nicio răspundere referitoare la executarea Comenzii de către Parteneri.

Transportul poate fi asigurat oriunde în țară prin intermediul unor contractanți terți independenți care nu sunt angajați sau colaboratori Mavis după propria opțiune a Utilizatorului, pe propriul cost, sau prin intermediul societății Mavis, de asemenea contra cost. În această din urmă situație, costul transportului este calculat în funcție de mai mulți parametri precum: distanța, valoarea comenzii, număr de persoane necesare pentru manipulare și descărcare, efectuare montaj, etc. și este evidențiat distinct pe factură.

 

Procedura privind anularea Comenzii

 

Utilizatorul poate să anuleze Comanda confirmată telefonic/pe email Mavis numai în cazul în care este indicat în Ofertă în mod explicit că anularea Comenzii de către Utilizator este posibilă.

În cazul în care există orice suspiciune rezonabilă referitoare la corectitudinea sau autenticitatea Comenzii sau a datelor de contact, dacă adresa de livrare menționată în Comandă se află în afara zonei de livrare a Partenerului sau în caz de forță majoră, Partenerul și/sau Mavis.ro are dreptul să refuze Comenzile și să anuleze Contractele în numele Partenerului.

În cazul în care Utilizatorul plasează o Comandă falsă (de exemplu prin indicarea de date de contact incorecte, prin neplată sau prin neprezentarea la locația de livrare sau ridicare, pentru a primi Comanda) sau nu îndeplinește în alt mod obligațiile acestuia conform Comenzii plasate, Mavis.ro va avea dreptul să refuze orice Comenzi viitoare de la acest Utilizator și după caz, să anunțe organele de poliție competente.