More Views

Damasc Pat

Fii primul care lasa un review acestui produs

Caracteristici

Confortul optim al patului Damasc este asigurat de salteaua realizată în sistem boxspring (cutie cu arcuri). Aceasta este alcatuită dintr-o saltea principală cu arcuri Pocketspring susținută de o bază cu arcuri tip Bonell, care amortizează până la 50% din greutatea corporală.
Patul este realizat din două secțiuni Boxspring peste care se poate așeza (opțional) o salteluță superioară, a cărei consistență poate fi:
•poliuretan HR 4,5 cm (fermitate ridicată)
•spumă cu memorie 4,5 cm (conferă corpului senzație de imponderabilitate)
•“Plus confort” 10 cm (poliuretan HR în combinaţie de spumă cu memorie).

Salteluța superioară (numită Topper), NU este inclusă în prețul patului, aceasta putând fi comandată la un preț suplimentar, începând de la 466 lei.

Spre deosebire de paturile în construcție clasică, după montaj, patul Damasc formează o structură monobloc. Structura monobloc şi arcurille din salteaua principală, împachetate individual ne permit să garantăm ca aceste paturi nu vor scârțâi niciodată.

Materiale de acoperire

Capătul patului este disponibil într-una din cele două variante de design: Confort şi Cubo. Mai mult, îţi dăm posibilitatea de a alege materialul de acoperire, culoarea şi textura acestuia, cât şi modelul șnurului decorativ.
Disponibilitate: In stoc

2.553,00 LEI
Disponibilitate:

Damasc Pat Patul Damasc a fost conceput ca o îmbinare armonioasă dintre design, confort şi funcționalitate. Este disponibil cu mai multe opţiuni decorative sau pe diferite nivele de confort, permite configurarea care ţi se potriveşte cel mai bine cu preferinţele tale.

Additional Information

Disponibilitate Nu
Call For Price Nu

Toate review-urile

Lasa un review

Review-ul tau la: Damasc Pat

Foloseste spatii intre etichete. Pentru fraze foloseste ghilimele simple (').