Shopping Cart 2 items - 280.00 lei 2

HoReCa

Oferim un pachet complet de servicii pentru amenajari interioare din domeniul HoReCa:

Proiectare Design

De la o ideea creativa pana la transpunerea ei in realitate, mai este un singur pas. Iar acest pas este conceperea si proiectarea planului de amenajare de catre  partenerii nostri de la Creativ Interior – o echipa de designeri talentati, specializati in amenajari interioare in stil clasic.

Furnizare Mobilier

Avem o experienta bogata in realizarea si comercializarea mobilierului din lemn masiv. Asadar, vom putea furniza piesele de mobilier de calitate superioara, pentru o amenajare fara cusur. Majoritatea colectiilor de mobilier din oferta noastra sunt in stil clasic, dar asta nu inseamna ca nu vei gasi si piese potrivite unui stil de amenajare modern.

Consultanta Specializata

In amenajarea unui spatiu, vei avea de luat multe alegeri. Noi suntem aici sa iti oferim consultanta, astfel incat ideea ta sa se contureze intr-o amenajare reusita, asa cum ti-o doresti, care sa transmita mai departe personalitatea si povestea afacerii tale.

In acest caz, piesele de mobilier din oferta Mavis au fost folosite in amenajarea camerei unui hotel de lux. Colectia de mobilier aleasa pentru acest proiect de design interior se numeste Marocco si este compusa din piese de mobilier din lemn masiv, de o frumusete aparte.

Alaturi de partenerii nostri de la Creativ Interior gasim cele mai potrivite solutii de amenajari pentru domeniul HoReCa. Eleganta atemporala a stilului clasic se va potrivi in aceasi masura unei camere de hotel sau unui restaurant recent deschis, daca rafinamentul este criteriul definitoriu pentru locatia respecitva.