Mobila Furniruita

Mobila Furniruita

Mobila clasica furniruita

pastreaza aspectul deosebit al texturii lemnului natural si culoarea deosebita a acestuia.Mobila clasica furniruita este realizata din PAL furniruit cu furnir din lemn masiv, stejar sau fag.


Ce este mobila furniruita?

Este mobila din PAL pe care se aplica furnirul, placi subtiri de lemn cu o grosime intre 0,55 si 1,2 mm.Acestea suporta un proces repetat de lacuire si pot fi supuse reconditionarii daca sunt uzate. Desi in privinta aspectului este aproape identica cu mobila din lemn masiv, mobila clasica furniruita are o greutate totala mai redusa si implica o investitie mai mica.


In oferta noastra veti gasi mobila clasica furniruita pentru:

  • Sufragerie

  • Dormitor

  • Hol


Avantajele de care te bucuri alegand mobila clasica furniruita de la MAVIS:

  • Profesionalism: colaboram exclusiv cu producatori de mobila clasica furniruita cu o reputatie solida, construita de-a lungul a multi ani de experienta in domeniu.

  • Calitate garantata: va oferim minimum 2 ani de garantie a calitatii executiei mobilierului si a materialelor si accesoriilor folosite.

 

Scrieti-ne pe mavis@mavis.ro sau sunati-ne la 0729.158.368 pentru a stabili o sedinta de consultanta. Tiberiu va va raspunde in maximum 24 de ore!

Grid  Lista 

Set Descending Direction
pe pagina
Cuier hol RM

Cuier hol RM

1.516,00 LEI
Pat tapitat Pro alb

Dormitor Pro

PRET LA CERERE
sufragerie olympe

Sufragerie Olympe

Special Price: 7.370,00 LEI

Pret obisnuit: 8.244,00 LEI

Grid  Lista 

Set Descending Direction
pe pagina