More Views

Pat Casablanca

Fii primul care lasa un review acestui produs

Caracteristici

Structura patului Casablanca este formată din lemn masiv de fag, lemn stratificat, plăci din așchii și fibre de lemn. Somiera este realizată din cadru metalic și lamele elastice de fag. Lada de depozitare este complet tapițată atât pe exterior cât și în interior.
Salteaua NU este inclusă în prețul patului. Se poate comanda separat, prețul începând de la 1058 lei.

Materiale de acoperire

MobilaDalin pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de tapițerii: stofă, piele naturală sau imitație piele. Pentru acest model vă recomandăm ca material de acoperire stofa.

Disponibilitate: In stoc

2.213,00 LEI
Disponibilitate: Disponibil la comanda

Casablanca Pat Petrecem un sfert din viaţă dormind. Paturile manufacturate de MobilaDalin te însoţesc în lumea viselor, îţi oferă confortul optim, potrivit vârstei şi stilului de viaţă. Totul pentru ca tu să te trezeşti plin de energie! Patul Casablanca devine piesa de rezistenţă a dormitorului, prin designul său modern şi gama largă de texturi şi culori în care este disponibil. Tapiţeria confortabilă şi liniile rotunjite îl fac extrem de atractiv, adaptat unui mod de locuire contemporan. Alege cu atenţie modelul şi culorile preferate, patul tău îţi va însoţi visele pentru multă vreme!

Additional Information

Disponibilitate Disponibil la comanda
Call For Price Nu

Toate review-urile

Lasa un review

Review-ul tau la: Pat Casablanca

Foloseste spatii intre etichete. Pentru fraze foloseste ghilimele simple (').