Colectiei de mobilier Imperia

Living elegant, in stil clasic

In realizarea acestui proiect de design interior rezidential, s-au folosit piese de mobilier din lemn masiv, sofisticate, specifice unui stil clasic de amenajare.

Piesele de mobilier alese fac parte din colectia Imperia si reprezinta exemplul perfect de rafinament si bun gust, caracteristici dezirabile pentru o amenajare in stil clasic.  Mobilierul este realizat din lemn masiv, iar finisajul alb ofera o eleganta aparte, asortandu-se perfect cu feroneria si detaliile aurii. Liniile curbate ofera o nota de feminitate decorului, iar detaliile migalos incrustate in lemn sunt un element definitoriu al pieselor de mobilier in stil clasic.

1234
Colectiei de mobilier Imperia

Colectiei de mobilier Imperia pentru sufragerie i s-a asortat setul Richmond, format dintr-o canapea si doua fotolii. Stofa aleasa pentru acestea are o culoare placuta de alb fildes, care contrasteaza perfect cadrul din lemn masiv, scotand in evidenta finisajul inchis la culoare al lemnului.

Toate piesele de mobilier folosite pentru acest proiect sunt personalizabile. Asadar, vei putea alege dimensiunile potrivite locuintei tale, finisajele, stofele si accesoriile dorite.

Designer: Studio Creativ Interior