Shopping Cart 2 items - 280.00 lei 2

Rezidential

Amenajari Interioare Rezidentiale

Proiectele de amenajari interioare rezidentiale sunt atent concepute, tinand cont de preferintele si personalitatea proprietarilor. Scopul fiecarui proiect este de a transforme o casa sau un apartament in „acasa”. Pentru a realiza acest lucru,  am pus bazele unei colaborari de succes cu designeri de interior talentati. Cu ajutorul lor transpunem in realitate ideile si dorintele tale in ceea ce priveste amenajarea locuintei.

Vei descoperi in oferta Mavis colectii de mobilier din lemn masiv, de o frumusete aparte. Fiecare piesa de mobilier spune o poveste despre calitate si bun gust. Suntem specializati in comercializarea pieselor de mobilier din lemn masiv in stil clasic, dar in portofoliul nostru vei gasi cu usurinta si colectii de mobilier care se vor potrivi perfect intr-un decor modern, contemporan.

Scopul nostru este sa te ajutam sa alegi mobilierul potrivit, astfel incat sa obtii un decor reprezentativ si perfect aliniat stilului tau de viata. Alaturi de partenerii nostri de la Creativ Interior iti vom oferi consultanta in alegerea celor mai potrivite solutii, astfel incat proiectul de design interior rezidential pentru locuinta ta sa transpuna in realitate casa visurilor tale!