Shopping Cart 0 items - 0.00 lei 0

Despre noi

Despre noi

Povestea Mavis

Colectii pret-a-porter si haute couture pentru interioare rafinate.

Mavis este un concept store, care are ca tema principala amenajarea de interioare cu mobilier clasic din elemente de lemn masiv.

Oferta noastra de mobilier este o recomandare de produse pe care le cunoastem bine, in care credem si pentru care putem oferi consiliere.

Promovam mobilierul durabil, care nu se demodeaza cu trecerea timpului si poate fi lasat mostenire generatiei urmatoare.

Portofoliul de mobilier este ofertant prin diversitatea stilurilor (clasic, contemporan, rustic, vintage etc.), prin numeroasele colectii, prin tipurile de mobilier care acopera toate zonele dintr-o locuinta (dormitor, bucatarie, sufragerie, living, birou si biblioteca, camera copiilor etc.), dar si prin posibilitatea personalizarii mobilierului (cu particularitati pentru fiecare colectie mobilier in parte).

Mavis Universal

Mavis Universal si-a inceput activitatea in anul 1991. Domeniul principal de activitatea a fost inca de la inceput comertul cu mobilier, respectiv mobilier in stil clasic din lemn.Primele doua decade au avut in prim plan exportul de mobilier catre tari din vestul Europei, dupa care a avut loc reorientarea catre piata interna, Romania.Am inceput ca o afacere de familie si azi tot familia este nucleul nostru.Suntem prezenti in online, prin site-ul de prezentare, dar tinem legatura cu clientii nostri si prin canalele de social media.In prezent showroom-ul nostru este in amenjare si in curand va vom putea invita la noi.

Mavis Universal

Portofoliul de mobilier

 

Portofoliul de mobilier a fost format in timp, in urma selectiei de produse care sa se inscrie in criteriile de stil, calitate si functionalitate, conforme cu exigentele brandului.
Oferta noastra este intr-o continua dinamica si este actualizat periodic, avand grija ca toate articolele noi sa bifeze caracteristicile la care tinem atat de mult.
Asadar, mobilierul pe care il gasiti in portofoliul nostru, a trecut intai prin filtrul exigentelor noastre.

Serviciile noastre

 

De la asistenta in parcurgerea colectiilor noastre si pana la transport, manipulare si montaj, suntem alaturi de tine in procesul alegerii potrivite proiectului tau de amenajare.
Contacteaza-ne pentru oferta ta personalizata!

Preturi si reduceri

 

Poti fi sigur ca politica noastra de preturi a avut in vedere respectul fata de clientii nostri si ca ofertele noastre reflecta un echilibru perfect intre calitatea  mobilierului, a serviciilor si pret. De aceea, nu avem multe reduceri, sau reduceri de pret spectaculoase. Insa, avem o sectiune de reduceri pe care o actualizam continuu,
si unde specificam clar conditiile in care se aplica reducerea, perioada, fara confuzii cu asterix. Daca aveti intrebari suplimentare, suntem aici ca sa va raspundem cu sinceritate.

Relatiile cu clientii

 

Cand faci cumparaturi la noi, suntem disponibili pentru a raspunde la toate intrebarile tale.
Pentru unele apecte, iti putem oferi raspunsul prompt, insa uneori avem nevoie de timp mai mult, pana la 3-4 zile, ca sa rezolvam o solicitare. Ne poti contacta oricand in timpul programului de lucru la telefon sau pe email.

Ai nevoie de consiliere?

Mavis ofera consultanta si consiliere in amenajari interioare si alegerea mobilierului potrivit.
Contacteaza-ne
Instagram Feed

@mavis.mobila

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.
Error: No posts found.