Shopping Cart 0 items - 0.00 lei 0

Politica de confidentialitate

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia și prelucrarea datelor cu caracter personal, altfel spus GDPR (General Data Protection Regulation) am întocmit reguli noi și proceduri în cadrul organizației noastre cu privire la prelucrarea și securitatea procesării datelor cu caracter personal. Măsurile luate au fost stabilite, implementate și îmbunătățite prin politici, proceduri, procese, structuri organizaționale și funcțiuni specifice de software și hardware de securitate ale datelor, conform workflow-ului procesării datelor personale în organizație.

Pentru că unul dintre principiile esențiale ale acestui cadrul legal îl reprezintă transparența, am pregătit aceast document cu Politica de Confidențialitate prin care dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dumneavoastră cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web sau prin interacțiunea cu angajații noștri la sediul Mavis.

Ne rezervăm dreptul de a modifica și actualiza periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a prezenta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări conform cerințelor legale. În caz de modificare vom afișa public pe site-ul nostru ultima versiune modificată a Politicii de Confidențialitate.

 

Politica de Confidențialitate.

 

Cine suntem. MAVIS UNIVERSAL S.R.L, cu sediul în Șoseaua de Centură nr. 3, Domnești, jud. Ilfov, înregistrat la Registrul Comerțului sub număr J23/2187/2007 având CUI 18008 ( denumim în continuare „Mavis” sau „noi“). În contextul legislației cu privire la protecția datelor, suntem operator atunci când prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal.

Suntem întotdeauna deschiși să vă furnizăm orice informații suplimentare și să aflăm opiniile dumneavoastră, de aceea vă punem la dispoziție următoarele date:

Denumirea companiei: MAVIS UNIVERSAL SRL

Adresa: Soseaua de Centura nr. 3, Domnesti, jud.Ilfov, Romania

Telefon: +40 723 87 22 01

Formularul din pagina de contact disponibil AICI.

Colectăm date cu caracter personal de la Utilizatori. Datele colectate sunt direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți control asupra informației pe care ne-o oferiți. Informațiile și datele personale colectate de noi sunt următoarele:

Numele și prenumele persoanei fizice sau a reprezentantului legal/persoanei de contact din partea Utilizatorului, dacă este persoană juridică

Adresa de email a persoanei fizice/ a reprezentantului legal/persoanei de contact din partea Utilizatorului dacă acesta este persoana juridică și dacă aceasta conține elemente de natură să identifice/să conducă la idenificarea reprezentantului legal/persoanei de contact din partea Utilizatorului – persoană juridică

Numărul de telefon al persoanei fizice/ al reprezentantului legal/persoanei de contact din partea Utilizatorului – persoană juridică.

Datele de identificare ale Utilizatorului – persoană fizică la alegere: cod numeric personal sau seria și numărul cărții de identitate, după caz.

Funcția profesională a persoanei fizice.

Scopurile pentru care utilizăm datele colectate:

Numele și prenumele persoanei fizice/ al reprezentantului legal/persoanei de contact din partea Utilizatorului – persoană juridică – în vederea emiterii facturii și în vederea derulării contractului;

Adresa email – persoană fizică – persoană de contact/reprezentant legal dacă este de natură să conducă la identificarea persoanei fizice – Utilizator persoană juridică – pentru a vă putea emite și expedia factura precum și datele și instrucțiunile de logare și în vederea derulării contractului;

Numărul de telefon – în vederea derulării contractului : pentru a vă putea contacta în scopul definitivării detaliilor privind solicitarea efectuată;

Pentru marketing, prin intermediul platformei Mailchimp, dorim să vă ținem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care vă interesează și sunt relevante în cazul dumneavoastră. Ne întemeiem comunicările de marketing pe consimțământul dumneavoastră Vă puteți răzgândi oricând și retrage consimțământul, prin: modificarea preferințelor de abonare la newsletter, accesarea linkului de dezabonare afișat în cadrul mesajelor primite de la noi; sau prin contactarea Mavis, folosind datele de contact enunțate.

Funcția profesională a persoanei fizice – folosim aceste date pentru a personaliza email-urile pe care le primiti de la Mavis. Platforma pe care o folosim pentru email marketing (Mailchimp), ne permite personalizarea pe baza datelor furnizate de abonati;

Perioadele si motivele pentru care păstrăm datele sunt:

Datele colectate in vederea derularii contractului (numele și prenumele, numarul de telefon) – pe durata derulării contractului.

Datele colectate în vederea emiterii facturii (nume, prenume persoană fizică, reprezentant legal si adresa de email a persoanei fizice/a reprezentantului legal) vor fi stocate pe toata durată impusă de legislația contabilă. Factura emisă și trimisă pe adresa de e-mail furnizată va fi ținută într-o baza de date securizată pentru toată perioada prevăzută de Legea Contabilității în vigoare în Romania.

Datele colectate în scop de marketing pe durata derulării contractului.

Datele privind localizare și orice alt indicator online pe durata derulării contractului.

Dezabonare de la newsletter. Va puteti dezabona de la newsletter in orice moment, folosind una dintre metodele de mai jos:

Prin click pe link-ul de dezabonare din orice newsletter primit deja de la noi;

Prin trimiterea unui email catre noi, in care sa solicitati dezabonarea.

In oricare dintre cele doua situatii, ne vom asigura ca nu veti mai primi mesajele noastre de marketing prin email. Orice solicitare in acest sens va fi rezolvata in maximum 48h de la primire.

Ștergerea datelor

Conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia și prelucrarea datelor cu caracter personal, altfel spus GDPR (General Data Protection Regulation), aveți o serie de drepturi în legătură cu datele dumneavoastră cu caracter personal. Puteți solicita oricând accesul la datele dumneavoastră, corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre și/sau vă puteți opune la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal. De asemenea, vă puteți exercita dreptul de a vă plânge autorității de supraveghere competente sau de a vă adresa justiției. După caz, puteți beneficia și de dreptul de a solicita ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal, dreptul la restricționarea prelucrării datelor dumneavoastră și dreptul la portabilitatea datelor.

Cererile cu privire la solicitări privind datele personale, vă rugăm să le trimiteți, folosind adresa de e-mail aferentă contului înregistrat în sistemele noastre. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a vă verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare, care au ca scop confirmarea identității dumneavoastră.

Orice dată care este în posesia noastră poate fi ștearsă în urma unei cereri formulate printr-un mail la mavis@mavis.ro, cu excepția celor existente în facturile emise către dvs., documente pe care suntem obligați de Legea Contabilității din Romania sa le păstrăm.

Partajarea datelor cu caracter personal. Folosim alte companii, agenti sau parteneri contractuali („Furnizori de Servicii”) pentru a asigura furnizarea serviciilor in numele nostru sau pentru a ne asista in furnizarea serviciilor. Spre exemplu, angajam Furnizori de Servicii care sa asigure servicii de infrastructura si IT, sa personalizeze si sa optimizeze serviciul, sa analizeze si sa imbunatateasca datele (inclusiv date despre interactiunile utilizatorilor cu serviciul nostru). In timpul furnizarii acestor servicii, Furnizorii de Servicii pot avea acces la informatiile dvs. personale sau la alte informatii. Acestia sunt autorizati sa foloseasca informatiile dvs. personale exclusiv in scopul furnizarii serviciilor.

Drepturile dvs. in contextul colectarii si prelucrarii datelor sunt urmatoarele:

11.1 Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectate si folosite datele dvs.: aveti dreptul sa cunoasteti scopurile prelucrarii, categoriile de date cu caracter personal pe care le detinem, partile sau categoriile de parti cu care datele dvs. cu caracter personal sunt partajate, perioada de pastrare a datelor, precum si sursa datelor noastre care nu sunt colectate direct de la dvs.

11.2 Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre dvs.: ne puteti intreba oricand ce date cu caracter personal despre dvs. sunt folosite si sa solicitati accesul la aceste date cu caracter personal.

11.3 Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre dvs.: ne dorim ca informatiile dvs. cu caracter personal sa fie intotdeauna corecte si actualizate. In acest sens, ne puteti cere oricand sa corectam sau sa eliminam informatiile considerate inexacte sau invechite.

11.4 Dreptul de a solicita stergerea datelor pe care le avem despre dvs.: ne puteti solicita sa oprim prelucrarea sau chiar sa stergem informatiile cu caracter personal pe care le detinem despre dvs. In cazul in care informatiile dvs. cu caracter personal sunt necesare pentru indeplinirea unei obligatii contractuale a Mavis Universal SRL fata de dvs., am putea fi incapabili sa indeplinim aceasta obligatie contractuala. De asemenea, daca informatiile dvs. cu caracter personal sunt necesare pentru ca Mavis Universal SRL sa respecte anumite obligatii legale (de ex. legislatia fiscala), cererea dvs. nu poate fi gestionata.

11.5 Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing catre dvs.: aveti dreptul de a va opune in orice moment prelucrarii datelor cu caracter personal in scopuri de marketing direct.

11.6 Dreptul de a solicita trimiterea datelor dvs. personale catre dvs. sau catre un alt operator (dreptul de portabilitate): in cazul in care prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul dvs. este realizat prin mijloace automate, aveti dreptul de a ne solicita sa va transmitem datele unui alt operator.

11.6 Dreptul de a depune o plangere, cu referire la folosirea datelor tale, catre organele abilitate: in cazul in care nu sunteti multumit de modul in care colectam sau folosim informatiile dvs. cu caracter personal, aveti dreptul sa depuneti o plangere formala la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal accesand pagina http://www.dataprotection.ro/.

 

Pentru orice intrebari in acest context, va rugam sa ne trimiteti un email accesand pagina de contact.

 

Unde sunt stocate datele dvs. cu caracter personal? Pastram datele cu caracter personal pe care le colectam despre dvs. in medii sigure. Informatiile dvs. cu caracter personal sunt protejate de accesul, divulgarea, utilizarea, modificarea sau distrugerea neautorizata de catre orice organizatie sau persoana fizica. Datele prelucrate sunt stocate in sediile si sistemele IT ale Mavis Universal SRL, dar si pe serverele furnizorilor nostri de servicii de incredere.

Noi nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor, în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, colectăm și nu prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit vârsta de 16 ani.

Aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal. În România, datele de contact ale autorității de supraveghere pentru protecția datelor sunt următoarele:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal: 010336, București, România, Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212; E-mail: anspdcp@dataprotection.ro.

Dorim să precizăm că fără a vă afecta dreptul dumneavoastră de a contacta în orice moment autoritatea de supraveghere, vă rugăm să ne contactați pe noi în prealabil, și vă promitem că vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabilă.